Печиво «Oreo»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 24
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Не знаю, чому, але це печиво люблять діти. Думаю, що настав час перестати його купувати в магазині, а спробувати зробити самостійно. Тут вам допоможе рецепт, як приготувати печиво «Oreo».
Опис приготування:
Дуже часто це печиво використовують для приготування інших десертів, наприклад, для пісочної основи чізкейку, для морозива (крихта), додають в коктейль. Печиво можна дати дітям до школи або взяти собі для смачного перекусу. У начинку можна додати горіхи або шоколадні чіпси. Можна зробити вершкову начинку або додати в неї різні ароматизатори.
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 1/4 склянки
- Борошно - 2 склянки
- Какао - 0, 5 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 245 грам(115 грам для тіста, 230 грам для начинки)
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 1 штука
- Екстракт ванілі - 1, 5 чайних ложки(0, 5 чайної ложки для тесту, 1 чайна ложка для начинки)
- Цукрова пудра - 5 склянок
1. Змішайте молоко і оцет, відставте в сторону, маса згорнеться. В іншій ємності змішайте борошно, какао, соду і сіль. Збийте 115 грам вершкового масла з цукром, додайте яйця, 0, 5 чайної ложки ванілі, оцет, змішаний з молоком. Змішайте сухі інгредієнти зі збитою олійно-яєчною масою.
2. Розділити тісто 2 частини, сформуйте 2 рулетика. Загорніть кожен в плівку і відправте в холодильник на 2 години або на ніч.
3. Дістаньте тісто з холодильника і наріжте його тонкими кружечками, викладіть на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 6-8 хвилин. Остудіть печиво на решітці.
4. Тим часом зробіть начинку: збийте вершкове масло, ваніль і 2 склянки цукрової пудри. Збивайте і кожні пару хвилин додайте по склянці пудри.
5. Візьміть одне печиво, викладіть на нього трохи начинки в центр, потім притисніть начинку другим печивом, так начинка рівномірно розподілитися.
6. Насолоджуйтесь саморобним печивом. Смачного!