Овочеві крокети
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Іноді овочеве блюдо може бути настільки яскравим і смачним, що м'ясо або риба не потрібно, щоб смачно нагодувати сім'ю. Наприклад, овочеві крокети з картоплі з вершково-грибним соусом.
Опис приготування:
Приготувати овочеві крокети не складніше, ніж посмажити звичайні м'ясні котлети. Як їх приготувати, дивіться покрокові рекомендації до рецептом. Склад овочевих крокетов може бути найрізноманітнішим, готуйте з тих овочів, які любите або з тих, які є"під рукою" .
- Картопля - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сільські вершки - 2 Ст. Ложки (або крем)
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Вершкове масло - 25-30 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 2 грами
- Панірувальні сухарі - 100-150 грам
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
Підготуйте інгредієнти.
Відваріть в підсоленій воді картоплю і моркву до готовності.
Поки відварюються овочі, займіться приготуванням грибного соусу, для цього обсмажте на суміші вершкового і рослинного масла цибулю.
Додайте порізані печериці, посоліть і продовжуйте смажити.
Коли гриби будуть готові, додайте жирні сільські вершки або сметану. Гасіть ще 5 хвилин. Соус готовий.
Подрібніть ножем свіжий болгарський перець і відварену моркву.
З картоплі злити воду і розімніть його в пюре.
Додайте в пюре подрібнені овочі, вбийте одне яйце.
Перемішайте, сіль і poperčite.
Всипте 1-2 ст. Ложки борошна і добре розмішайте.
Сформуйте крокети, вони можуть бути самої різної форми: круглі, овальні, brusočkom і т.Д.. Обваляйте крокети в панірувальних сухарях.
Викладіть готові крокети на обробну дошку.
Добре розігрійте сковороду, влийте достатню кількість рослинної олії і обсмажте крокети з усіх боків до рум'яної скоринки.
Подавайте овочеві крокети як самостійну страву з грибним соусом і зеленню. Вони дуже смачні! Смачного!