Otvarnaya палтус
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.
Важко переоцінити користь, яку ми отримуємо, харчуючись правильно! Згідно з цим рецептом камбала вариться в овочевому бульйоні і подається на стіл з гарніром, зеленню і будь-яким рибним соусом. Спробуйте!
Опис приготування:
Перед вами - простий рецепт приготування відвареної камбали. Дуже легке і в той же час ситне блюдо. Філе камбали вариться з овочевим бульйоном, а потім подається з будь-яким гарніром, наприклад, картоплею або рисом. Додатково присипаємо рибу подрібненою зеленню і нарізаємо один апельсин. Гарного вам дня!
- Борсатися - 1 За смаком (філе)
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Петрушка - 1 За смаком
- Молоко - 0, 75 склянки
- Лавровий лист - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
- Апельсин - 1 штука
Промиваємо і просушуємо камбалу, ріжемо порційними шматочками.
Додаємо очищену моркву і ріпчасту цибулю, лавровий лист, молоко і сіль. Заливаємо водою, щоб покрити всю рибу і варимо 15-17 хвилин.
До столу камбала подається з будь-яким гарніром, наприклад, відвареним рисом або картоплею. Крім того, перед подачею рибу треба присипати подрібненою зеленню і, по бажанню, викласти в блюдо кілька часточок апельсина. Смачного!