Рецепт «Найсмачніший» пиріг з яблуками фото

«Найсмачніший» пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Є такі страви, від однієї думки про яких слинки течуть. "Найсмачніший" пиріг з яблуками - одне з таких страв. Фантастично смачний пиріг, який готується, всупереч очікуванням, гранично просто.

Опис приготування:

Коли мені хочеться чогось смачненького і швидко, і зовсім немає бажання морочити голову, я печу"Найсмачніший" яблучний пиріг. Під настрій вибираю для нього різні форми - серця або круглу. Цей пиріг найсмачнішим називають і всі мої друзі. І не було випадку, щоб він не вийшов. Яблука для пирога краще вибирати кислих або кисло-солодких сортів. У компанію до яблук можна також додати ягоди або інші фрукти. Головне - розтерти цукор з яйцями, а все інше зробить духовка. Приготуйте кілька ложок цукровою пудрою, нею ми прикрасимо наш найсмачніший пиріг з яблуками. На приготування такого пирога у вас піде не більше 40 хвилин, 20-25 з яких пиріг буде випікатися. Отже, озбройтеся міксером і дерев'яною ложкою. Приступаємо!

Як приготувати"Найсмачніший" пиріг з яблуками?

1. Яблука промийте, очистіть від плодоніжок, шкірки і кісточок. Поріжте на тонкі часточки. Можете злегка збризнути лимончиком.

2. Дно форми змастіть вершковим або рослинним маслом. Присипте панірувальними сухарями або борошном. По дну приготовленої форми викладіть часточки яблук. Зверху присипте корицею.

3. Мартенс відділи Желтков. Викладіть їх в зручну для збивання міксером форму. Якщо у вас міксера під рукою немає - не біда. Головне в приготуванні"Самого смачного" пирога з яблуками - розчинити цукор в яйцях. Все ж з міксером це зробити простіше. Отже в білки додайте 2/3 цукру, 1/3 всипте в жовтки. І окремо гарненько їх збийте до піни. Пам'ятайте, як перевіряти? Переверніть посуд зі збитими білками / жовтками над головою сусіда!

4. З'єднайте збиті білки і жовтки. Міксер нам більше не потрібен. Беріть улюблену дерев'яну ложку. Постійно помішуючи, вводите просіяне борошно. В середині процесу додайте розпушувач або гашене соком лимона соду. А можна борошно з розпушувачем перемішати заздалегідь. Тісто має вийти повітряним і щільним. Муки можна додати і менше. Повинна вийти консистенція дуже густий сільської сметани, але набагато більш повітряна і легка.

5. Тісто викладіть на яблука. Нехай постоїть і розподілиться рівномірно по всій формі.

6. Духовку розігрійте до 180 градусів. Надсилайте туди наш пиріг на хвилин 20-25. Готовність перевіряйте сірником або зубочисткою. Майте на увазі, що сірник може застромитися в яблуко!

Готовий"Найсмачніший" пиріг з яблуками присипте цукровою пудрою. Подавайте, коли він злегка охолоне з кулькою ванільного морозива. Смачного!

А який ваш рецепт"Самого смачного" пирога з яблуками?

  • Борошно - 1 Склянка
  • Яйця - 4-5 штук
  • Цукор - 1 Склянка
  • Обкладинка - 0, 5-1 чайних ложки
  • Розпушувач для тіста або сода - 0, 5 чайних ложки
  • Яблука - 4-5 штук
Коли мені хочеться чогось смачненького і швидко, і зовсім немає бажання морочити голову, я печу"Найсмачніший" яблучний пиріг. Під настрій вибираю для нього різні форми - серця або круглу. Цей пиріг найсмачнішим називають і всі мої друзі. І не було випадку, щоб він не вийшов. Яблука для пирога краще вибирати кислих або кисло-солодких сортів. У компанію до яблук можна також додати ягоди або інші фрукти. Головне - розтерти цукор з яйцями, а все інше зробить духовка. Приготуйте кілька ложок цукровою пудрою, нею ми прикрасимо наш найсмачніший пиріг з яблуками. На приготування такого пирога у вас піде не більше 40 хвилин, 20-25 з яких пиріг буде випікатися. Отже, озбройтеся міксером і дерев'яною ложкою. Приступаємо!

Як приготувати"Найсмачніший" пиріг з яблуками?

1. Яблука промийте, очистіть від плодоніжок, шкірки і кісточок. Поріжте на тонкі часточки. Можете злегка збризнути лимончиком.

2. Дно форми змастіть вершковим або рослинним маслом. Присипте панірувальними сухарями або борошном. По дну приготовленої форми викладіть часточки яблук. Зверху присипте корицею.

3. Мартенс відділи Желтков. Викладіть їх в зручну для збивання міксером форму. Якщо у вас міксера під рукою немає - не біда. Головне в приготуванні"Самого смачного" пирога з яблуками - розчинити цукор в яйцях. Все ж з міксером це зробити простіше. Отже в білки додайте 2/3 цукру, 1/3 всипте в жовтки. І окремо гарненько їх збийте до піни. Пам'ятайте, як перевіряти? Переверніть посуд зі збитими білками / жовтками над головою сусіда!

4. З'єднайте збиті білки і жовтки. Міксер нам більше не потрібен. Беріть улюблену дерев'яну ложку. Постійно помішуючи, вводите просіяне борошно. В середині процесу додайте розпушувач або гашене соком лимона соду. А можна борошно з розпушувачем перемішати заздалегідь. Тісто має вийти повітряним і щільним. Муки можна додати і менше. Повинна вийти консистенція дуже густий сільської сметани, але набагато більш повітряна і легка.

5. Тісто викладіть на яблука. Нехай постоїть і розподілиться рівномірно по всій формі.

6. Духовку розігрійте до 180 градусів. Надсилайте туди наш пиріг на хвилин 20-25. Готовність перевіряйте сірником або зубочисткою. Майте на увазі, що сірник може застромитися в яблуко!

Готовий"Найсмачніший" пиріг з яблуками присипте цукровою пудрою. Подавайте, коли він злегка охолоне з кулькою ванільного морозива. Смачного!

А який ваш рецепт"Самого смачного" пирога з яблуками?

Схожі рецепти