Рецепт М'ясо по-панськи фото

М'ясо по-панськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Хочете побалувати себе по-справжньому смачним і пікантним блюдом? Пропоную вашій увазі м'ясо по-панськи, яке стане прикрасою будь-якого святкового столу.

Опис приготування:

Рецепт м'яса по-панськи:

1. М'ясо необхідно помити, просушити і порізати на невеликі порційні шматочки і добре відбити.

2. Добре посолити і поперчити за смаком.

3. На сухій сковороді (якщо м'ясо не дуже пісне) обсмажити відбивні з двох сторін до напівготовності.

4. Рецепт приготування м'яса по-панськи має свій секрет - неймовірний соус. Для його приготування необхідно дрібно нарізати солоний огірок і свіжу зелень (петрушку, кріп). Ядра волоського горіха подрібнити, але не в пил, щоб відчувалися невеликі шматочки. Часник видавити через прес або потерти на тертці. Змішати огірок, зелень, часник і горіхи і заправити їх сметаною або майонезом.

5. Обсмажене м'ясо викласти у жароміцних форму.

6. Готовий соус товстим шаром викласти на м'ясо, покриваючи всю його поверхню.

7. Надіслати в добре розігріту духовку мінімум на 25-30 хвилин (в залежності від товщини і ступеня підсмажування м'яса).

8. М'ясо по-панськи в домашніх умовах можна подавати до столу відразу з духовки, але і злегка остигнув воно зберігає свій неймовірний смак.

Смачного!

  • Свинина - 500 грам
  • Солоний огірок - 1 штука
  • Волоський горіх - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - 2 Ст. Ложки
  • Сметана або майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
Рецепт м'яса по-панськи:

1. М'ясо необхідно помити, просушити і порізати на невеликі порційні шматочки і добре відбити.

2. Добре посолити і поперчити за смаком.

3. На сухій сковороді (якщо м'ясо не дуже пісне) обсмажити відбивні з двох сторін до напівготовності.

4. Рецепт приготування м'яса по-панськи має свій секрет - неймовірний соус. Для його приготування необхідно дрібно нарізати солоний огірок і свіжу зелень (петрушку, кріп). Ядра волоського горіха подрібнити, але не в пил, щоб відчувалися невеликі шматочки. Часник видавити через прес або потерти на тертці. Змішати огірок, зелень, часник і горіхи і заправити їх сметаною або майонезом.

5. Обсмажене м'ясо викласти у жароміцних форму.

6. Готовий соус товстим шаром викласти на м'ясо, покриваючи всю його поверхню.

7. Надіслати в добре розігріту духовку мінімум на 25-30 хвилин (в залежності від товщини і ступеня підсмажування м'яса).

8. М'ясо по-панськи в домашніх умовах можна подавати до столу відразу з духовки, але і злегка остигнув воно зберігає свій неймовірний смак.

Смачного!

Схожі рецепти