Курча по-албанська
(покроковий рецепт з фото)
Незважаючи на закордонне назва, цей чудовий рецепт обов'язково сподобається вам і вашим близьким, адже всі інгредієнти тут добре нам знайомі і часто використовуються в нашій кухні.
Опис приготування:
Якщо говорити про рецепт приготування курки по-албанською, то варто відзначити, що тут язик піде переважно про філе, адже в традиційній албанської кухні використовують саме його. І якщо ви вже ознайомилися з інгредієнтами цієї страви, то, напевно, встигли помітити, що вони досить звичні для нашої кухні теж. Більш того, можливо хтось з вас навіть робив щось подібне не підозрюючи, що використовує простий рецепт курки по-албанською - справжній шедевр албанської кухні. І дійсно така чудова курочка виходить неймовірно смачною, ніжною і ароматною, і вона відмінно виглядатиме на будь-якому святковому столі, тому вам, безсумнівно, варто її приготувати, до того ж зробити це буде неймовірно просто.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Крохмаль картопляний - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком