Рецепт Курча по-албанська фото

Курча по-албанська
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Незважаючи на закордонне назва, цей чудовий рецепт обов'язково сподобається вам і вашим близьким, адже всі інгредієнти тут добре нам знайомі і часто використовуються в нашій кухні.

Опис приготування:

Якщо говорити про рецепт приготування курки по-албанською, то варто відзначити, що тут язик піде переважно про філе, адже в традиційній албанської кухні використовують саме його. І якщо ви вже ознайомилися з інгредієнтами цієї страви, то, напевно, встигли помітити, що вони досить звичні для нашої кухні теж. Більш того, можливо хтось з вас навіть робив щось подібне не підозрюючи, що використовує простий рецепт курки по-албанською - справжній шедевр албанської кухні. І дійсно така чудова курочка виходить неймовірно смачною, ніжною і ароматною, і вона відмінно виглядатиме на будь-якому святковому столі, тому вам, безсумнівно, варто її приготувати, до того ж зробити це буде неймовірно просто.

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Крохмаль картопляний - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
курча по-албанська - фото крок 1
Для початку філе курки необхідно добре промити під холодною водою і нарізати кубиками зі стороною близько 1, 5-2 сантиметрів.
курча по-албанська - фото крок 2
Тепер ріпчасту цибулю і часник чистимо. Лук трьом на дрібній тертці, а часник пропускаємо через землянку.
курча по-албанська - фото крок 3
Нарізане філе викладаємо в миску, додаємо цибулю, часник, крохмаль, майонез і одне яйце, солимо і перчимо.
курча по-албанська - фото крок 4
Ретельно перемішуємо всі інгредієнти і відправляємо в холодильник мінімум на півгодини. Хоча взагалі бажано, залишити блюдо в холодильнику на пару годин.
курча по-албанська - фото крок 5
Коли час вийде, наливаємо в сковороду масло і ставимо на вогонь. Потім за допомогою столової ложки викладаємо приготовлену суміш на розігріту сковороду і обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні. А готову страву відмінно поєднується з будь-яким гарніром. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти