Кнейдлах
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 15 хв.
Кнейдлах - це єврейський аналог звичних галушок. Кульки готуються з манки і картоплі, а потім відварюються в бульйоні або супі, повноцінно замінюючи звичну картоплю та інші овочі.
Опис приготування:
Перед вами простий рецепт приготування кнейдлаха. Блюдо готується з Манн крупи, змішаної з тертим картоплею. Також додається сіль і перець, а ще можна засипати трохи суміші італійських трав для ароматності. Вдалого приготування!
- Манна крупа - 200 грам
- Картопля - 400 грам
- Сіль і перець - За смаком
Зваріть густу манку.
Картопля промиваємо, очищаємо і трьом на дрібній тертці. Віджимаємо з неї сік.
З'єднуємо манку з картоплею. Додаємо сіль і перець за смаком.
Мокрими руками вимішуємо тісто до однорідності.
Формуємо круглі кнейдлахі. Залишається відварити їх в супі або бульйоні (20 хвилин). Смачного!