Рецепт Кнейдлах фото

Кнейдлах
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Картопля , Крупи , Манька
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 15 хв.

Кнейдлах - це єврейський аналог звичних галушок. Кульки готуються з манки і картоплі, а потім відварюються в бульйоні або супі, повноцінно замінюючи звичну картоплю та інші овочі.

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування кнейдлаха. Блюдо готується з Манн крупи, змішаної з тертим картоплею. Також додається сіль і перець, а ще можна засипати трохи суміші італійських трав для ароматності. Вдалого приготування!

  • Манна крупа - 200 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Сіль і перець - За смаком
кнейдлах - фото крок 1
Зваріть густу манку.
кнейдлах - фото крок 2
Картопля промиваємо, очищаємо і трьом на дрібній тертці. Віджимаємо з неї сік.
кнейдлах - фото крок 3
З'єднуємо манку з картоплею. Додаємо сіль і перець за смаком.
кнейдлах - фото крок 4
Мокрими руками вимішуємо тісто до однорідності.
кнейдлах - фото крок 5
Формуємо круглі кнейдлахі. Залишається відварити їх в супі або бульйоні (20 хвилин). Смачного!

Схожі рецепти