Хоткейкі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.
Хоткейкі - американські оладки, які на відміну від своїх побратимів панкейк, готують без додавання масла. Хоткейкі чудово підійдуть для сніданку в колі сім'ї.
Опис приготування:
Сподіваюся цей простий і швидкий рецепт стане в нагоді вам з ранку і ви порадуєте своїх близьких смачним і ситним сніданком. Якщо хочете приготувати хоткейкі однакового розміру, наливайте на сковороду один і той же кількість тіста за допомогою, наприклад, Половникова.
- Борошно - 360 грам
- Молоко - 300 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 120 грам
- Розпушувач тіста - 10 грам
- Ванілін - 1 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
У глибокій мисці з'єднайте яйця, цукор і ванілін.
Збийте.
Додайте молоко і перемішайте.
Насипте борошно і розпушувач тесту.
Перемішайте все ще раз до однорідного стану.
Розігрійте відповідну сковороду з товстим дном, зробіть вогонь трохи нижче середнього і налийте пару столових ложок тесту. Розрівняйте, надаючи йому округлу форму і готуйте до появи пухирців.
Потім переверніть і доведіть до готовності другу сторону. Таким чином готуйте все оладки. Готові хоткейкі виходять пористими, повітряними і дуже смачними.
Складаємо їх стопкою і подаємо до столу з медом або будь-яким солодким сиропом. Смачного!