Ельзаський салат

Ельзаський салат
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Цей салат заснований на традиційному ельзаські рецепті: капуста соломкою, теплий картопля, бекон, зелень петрушки і французький соус.

опис приготування:

Для заправки ельзаського салату використовується французький соус Вінегрет.

  • біла капуста— 1 штука
  • шматочки бекону— 150 грам
  • оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • картопля— 800 грам
  • пучок петрушки— 1 штука
  • французький соус— 5 Ст. ложок
ельзаський салат - фото крок 1 нашаткувати капусту. Відкласти в сторону.

ельзаський салат - фото крок 2 Обсмажити шматочки бекону в оливковій олії.
Відкласти в сторону.

ельзаський салат - фото крок 3 Картоплю зварити в мундирі

ельзаський салат - фото крок 4 нарізати петрушку

ельзаський салат - фото крок 5 Очистити картоплю поки ще гаряча, нарізати і покласти в салатницю.

ельзаський салат - фото крок 6 Покласти петрушку в теплу картоплю, додати 5 столових ложок французького соусу, добре перемішати і залишити на 5 хвилин.

ельзаський салат - фото крок 7 Важливо зробити це, бо гарячий картопля вбере смак соусу і петрушки, стане м'яким і смачним!

ельзаський салат - фото крок 8 Додати бекон і капусту. Додати ще трохи соусу, якщо необхідно, і добре перемішати.

ельзаський салат - фото крок 9 Подавати відразу ж. краще, якщо картопля в салаті ще теплий.

Схожі рецепти

Ельзаський шукрут

Ельзаський шукрут

розповім вам, як приготувати ельзаський шукрут в домашніх умовах. Вийде смачне і соковите блюдо, яке найкращим чином буде поєднуватися з баварськими ковбасками і будь-яким гарніром! Спробуйте! опис приготування: Спробуйте це дивовижне блюдо німецької кухні! А як приготувати ельзаський шукрут, ...

читати далі
Курка з родзинками

Курка з родзинками

Для любителів кисло-солодкого м'яса пропоную рецепт відмінного страви з курки з родзинками в абрикосовому соусі. опис приготування: Курка з родзинками відмінно підійде для швидкого, легкого, але ситної вечері. Також це блюдо можна подати і на святковий стіл. Відварений рис і картопляне пюре — ...

читати далі
Грудинка мокрого посола (варені kopchenaya)

Грудинка мокрого посола (варені kopchenaya)

Якщо ви подасте на стіл таку закуску, Будьте впевнені, що всі гості оцінять вас гідно. Варено-копчена грудинка поєднується в с різними гарнірами, також її можна класти на бутерброди. опис приготування: Вище я детально розповів, как приготовить грудинку мокрого посола варено-копченую. Дотримуйт...

читати далі
Вівсяне шоколадне печиво без випічки

Вівсяне шоколадне печиво без випічки

Бажаєте приготувати чудове вівсяне шоколадне печиво без випічки? Ось вам хороший і простий рецепт даного десерту, який так люблять діти. Та й дорослі не проти поїсти, якщо чесно! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування вівсяного шоколадного печива без випічки. Печиво готуєт...

читати далі
М'ясо по-французьки зі сметаною

М'ясо по-французьки зі сметаною

Для тих, хто не їсть майонез, але любить запечені в духовці страви, пропоную відмінний альтернативний варіант — рецепт приготування м'яса по-французьки зі сметаною, картоплею і помідорами. опис приготування: Досвідчені господині знають, що приготувати м'ясо по-французьки зі сметаною в домашніх...

читати далі