Часникова олія
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Часникова олія - відмінний варіант для приготування бутербродів, як святкових, так і буденних. З таким ароматним маслом, на бутерброд навіть не хочеться нічого класти.
Опис приготування:
Приготувати часникове масло досить просто, досить тільки додати до м'якого вершкового масла подрібнену зелень, часник, додатково пюрировать все блендером і вуаля - ароматне масло готове! До речі, в ароматне часникове масло можна додати і інші прянощі і навіть овочі! наприклад, дуже добре тут буде виглядати дрібно нарізаний солодкий червоний перець і дижонская гірчиця.
- Вершкове масло - 200 грам
- Часник - 2-4 зубчиків
- Петрушка - 3-5 Пучков
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Масло заздалегідь вийміть з холодильника, щоб воно встигло розм'якшити, розтоплювати масло ні в якому разі не потрібно.
Добре розімніть масло виделкою.
Дрібно наріжте гілочки петрушки, можна також використовувати кріп, Kinzu. Додайте зелень до маслу, туди ж видавіть пару зубчиків часнику. Додати сіль за смаком.
Гарненько перемішайте масу.
Щоб зробити часникову олію ще більш однорідним, подрібніть його за допомогою погружного блендера.
Дивіться, як красиво вийшло, зелень краще розподілилася в маслі і маса вийшла дуже апетитною.
Перекладіть часникове масло на харчову плівку і загорніть в ковбаску. Надішліть в холодильник.
Вживати можна, як тільки масло застигне. Але смачніше воно стане через 2-3 годину, коли добре просочиться часником і зеленню. Смачного!