Рецепт Часникова олія фото

Часникова олія
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Вершкове масло , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Часникова олія - відмінний варіант для приготування бутербродів, як святкових, так і буденних. З таким ароматним маслом, на бутерброд навіть не хочеться нічого класти.

Опис приготування:

Приготувати часникове масло досить просто, досить тільки додати до м'якого вершкового масла подрібнену зелень, часник, додатково пюрировать все блендером і вуаля - ароматне масло готове! До речі, в ароматне часникове масло можна додати і інші прянощі і навіть овочі! наприклад, дуже добре тут буде виглядати дрібно нарізаний солодкий червоний перець і дижонская гірчиця.

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Петрушка - 3-5 Пучков
  • Сіль - За смаком
часникова олія - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Масло заздалегідь вийміть з холодильника, щоб воно встигло розм'якшити, розтоплювати масло ні в якому разі не потрібно.
часникова олія - фото крок 2
Добре розімніть масло виделкою.
часникова олія - фото крок 3
Дрібно наріжте гілочки петрушки, можна також використовувати кріп, Kinzu. Додайте зелень до маслу, туди ж видавіть пару зубчиків часнику. Додати сіль за смаком.
часникова олія - фото крок 4
Гарненько перемішайте масу.
часникова олія - фото крок 5
Щоб зробити часникову олію ще більш однорідним, подрібніть його за допомогою погружного блендера.
часникова олія - фото крок 6
Дивіться, як красиво вийшло, зелень краще розподілилася в маслі і маса вийшла дуже апетитною.
часникова олія - фото крок 7
Перекладіть часникове масло на харчову плівку і загорніть в ковбаску. Надішліть в холодильник.
часникова олія - фото крок 8
Вживати можна, як тільки масло застигне. Але смачніше воно стане через 2-3 годину, коли добре просочиться часником і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти