Biskotto
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобається яскрава і сонячна Італія, а так само ви обожнюєте випічку, тоді я пропоную вам поєднати перше і друге і приготувати смачний і ароматний італійське ласощі.
Опис приготування:
Кожен, хто хот раз відпочивав в Італії, напевно бачив або навіть пробував це ароматне печиво, а я пропоную вам приготувати біскотті в домашніх умовах, адже це не так вже й складно. Назва цього печива в перекладі з італійської означає"двічі запечене" , і я думаю, що з цього зрозуміло, що ми будемо цілих два рази відправляти його в духовку. Завдяки такому подвійному запіканню печиво виходить дуже сухе і чимось схоже на наші сухарі. У цьому рецепті я розповім, як приготувати біскотті з додаванням шоколадних крапель, але взагалі його роблять так само з мигдалем або сухофруктами, так що в майбутньому ви можете експериментувати і випікати біскотті зі своїми улюбленими наповнювачами.
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Борошно цільнозернове - 100 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйце - 2 штуки
- Масло оливкове - 160 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Аніс в насінні - 20 грам
- Шоколадні краплі - 50 грам
- Сіль - 2 щіпки