Рецепт Biskotto фото

Biskotto
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Святковий обід
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 50-52
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо вам подобається яскрава і сонячна Італія, а так само ви обожнюєте випічку, тоді я пропоную вам поєднати перше і друге і приготувати смачний і ароматний італійське ласощі.

Опис приготування:

Кожен, хто хот раз відпочивав в Італії, напевно бачив або навіть пробував це ароматне печиво, а я пропоную вам приготувати біскотті в домашніх умовах, адже це не так вже й складно. Назва цього печива в перекладі з італійської означає"двічі запечене" , і я думаю, що з цього зрозуміло, що ми будемо цілих два рази відправляти його в духовку. Завдяки такому подвійному запіканню печиво виходить дуже сухе і чимось схоже на наші сухарі. У цьому рецепті я розповім, як приготувати біскотті з додаванням шоколадних крапель, але взагалі його роблять так само з мигдалем або сухофруктами, так що в майбутньому ви можете експериментувати і випікати біскотті зі своїми улюбленими наповнювачами.

  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Борошно цільнозернове - 100 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Масло оливкове - 160 мілілітрів
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Аніс в насінні - 20 грам
  • Шоколадні краплі - 50 грам
  • Сіль - 2 щіпки
Biskotto - фото крок 1
Просіваємо пшеничну і цельнозерновую борошно в глибоку миску, змішуємо її з розпушувачем.
Biskotto - фото крок 2
В окрему миску розбиваємо яйця, додаємо сіль і цукор.
Biskotto - фото крок 3
Вливаємо оливкову олію і ретельно все збиваємо.
Biskotto - фото крок 4
Тепер в цю суміш всипаємо насіння анісу і шоколадні краплі.
Biskotto - фото крок 5
Перемішуємо все до однорідності.
Biskotto - фото крок 6
Поступово всипаємо борошно і замішуємо м'яке, але не пружне тісто.
Biskotto - фото крок 7
Рівну поверхню посипаємо борошном, викладаємо на неї тісто, поділяємо його на 3 частини. З кожної частини формуємо ковбаску діаметром близько 4 см. Викладаємо ковбаски на деко, застелений пекарської папером.
Biskotto - фото крок 8
Ставимо деко в розігріту до 160 градусів духовку на 15 хвилин.
Biskotto - фото крок 9
Потім виймаємо і нарізаємо ковбаски на скибочки, розкладаємо їх на деку.
Biskotto - фото крок 10
Відправляємо біскотті ще на 10 хвилин в духовку, ну а потім викладаємо на блюдо і подаємо до столу. Приємного всім чаювання!

Схожі рецепти