Рецепт Бічні Гуттенберг фото

Бічні Гуттенберг
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Поділюся з вами рецептом традиційного німецького гарніру Гуттенберг. Він представляє з себе тушковану капусту. Як правило, такий гарнір подають разом з класичними німецькими ковбасками.

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування гарніру Гуттенберг. Відразу зазначу, що готувалося все в мультиварці, так як вона була під рукою. Якщо є бажання, готуйте в каструлі, різниця невелика. До капустяному гарніру дуже підходять німецькі ковбаски. Гарного дня!

  • Капуста квашена - 0, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Перець горошком - 10 штук
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Вода кип'ячена - 1/2 склянки
бічні Гуттенберг - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі очистіть і наріжте.
бічні Гуттенберг - фото крок 2
Готуємо в мультиварці. У чашу заливаємо олію, в режимі"жарка" 10 хвилин обсмажуємо цибулю. Потім кладемо капусту, перець, лавровий лист, часник (цілий зубчик). Перемішуємо і вливаємо воду. Готуємо в режимі"гасіння" 1 час. Через пів години закладаємо картоплю.
бічні Гуттенберг - фото крок 3
Подаємо до столу разом з сосисками. Смачного!

Схожі рецепти