Бічні Гуттенберг
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Поділюся з вами рецептом традиційного німецького гарніру Гуттенберг. Він представляє з себе тушковану капусту. Як правило, такий гарнір подають разом з класичними німецькими ковбасками.
Опис приготування:
До вашої уваги - класичний рецепт приготування гарніру Гуттенберг. Відразу зазначу, що готувалося все в мультиварці, так як вона була під рукою. Якщо є бажання, готуйте в каструлі, різниця невелика. До капустяному гарніру дуже підходять німецькі ковбаски. Гарного дня!
- Капуста квашена - 0, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Перець горошком - 10 штук
- Лавровий лист - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Вода кип'ячена - 1/2 склянки
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі очистіть і наріжте.
Готуємо в мультиварці. У чашу заливаємо олію, в режимі"жарка" 10 хвилин обсмажуємо цибулю. Потім кладемо капусту, перець, лавровий лист, часник (цілий зубчик). Перемішуємо і вливаємо воду. Готуємо в режимі"гасіння" 1 час. Через пів години закладаємо картоплю.
Подаємо до столу разом з сосисками. Смачного!