Рецепт Aganc фото

Aganc
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Десерти
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Aganc - східне солодка страва, дуже популярне в Вірменії. Готується аганц з обсмаженої пшеничного каші, змішаної з конопляним насінням, волоськими горіхами і родзинками. Виходить дуже смачно!

Опис приготування:

Це простий рецепт приготування аганца. Блюдо родом з вірменської кухні, дуже солодке і ситне. Я трішечки змінив оригінальний рецепт, додавши до обсмаженої пшениці відварену і подрібнену в кашку гарбуз. Каша вийшла красивого жовтого кольору. Гарного вам дня!

  • Пшениця - 1 кілограм
  • Горіхи волоські - 400 грам
  • Мигдаль - 400 грам
  • Ізюм - 1 кілограм
  • Конопляне насіння - 400 грам
Aganc - фото крок 1
Пшеницю замочити на одну годину в холодній воді.
Aganc - фото крок 2
Потім обсушити її і обсмажте на сковороді, приблизно 10-15 хвилин. Після цього, пшеницю потрібно охолодити.
Aganc - фото крок 3
Обсмажену пшеницю змішайте з конопляним зернами, родзинками, подрібненими горіхами і мигдалем. Смачного!

Схожі рецепти