Угорський кухня - рецепти від домашніх кухарів

Бограч

Бограч

Ця страва угорської кухні дуже популярно в Західній Україні. Воно являє собою дуже ситне м'ясне блюдо з великою кількістю овочів. Розповідаю докладний рецепт, як приготувати бограч. опис приготування: Бограч - це густий, насичений і дуже ситний м'ясний суп. Традиційний бограч готують в казані ...

читати далі
Голубці на сковороді

Голубці на сковороді

Голубці на сковороді готуються за тим же принципом, що і в каструлі, їх треба гасити в томатно-сметанному соусі зі спеціями. правда, соусу виходить менше, але зате він — дуже насичений і ароматний. опис приготування: Як приготувати голубці на сковороді? 1. Капусту покладіть в каструлю, залийте...

читати далі
Голубці в каструлі

Голубці в каструлі

Голубці в каструлі гасяться протягом години-півтора. Перед цим треба приготувати начинку і відварити капустяне листя. В якості начинки буде використовувати стандартні інгредієнти — м'ясний фарш, Мал. опис приготування: Як приготувати голубці в каструлі? 1. Капусту з обірваними верхніми листкам...

читати далі
Govyazhiy гулянки в угорськи

Govyazhiy гулянки в угорськи

Spree в угорськи, — це яскравий приклад того, як з декількох простих інгредієнтів можна приготувати найсмачніше блюдо. М'ясо виходить ніжне і соковите. Спробуйте! опис приготування: У різних кухнях світу можна знайти варіації на тему гуляшу (тушкованого м'яса). страва смачна, ситне і універсал...

читати далі
Говяжий гуляш

Говяжий гуляш

Гуляш - це традиційне угорське блюдо. Воно вже давно стало візитною карткою цієї країни. Ви можете спробувати гуляш в будь-якому угорському кафе, а можете приготувати його у себе вдома. опис приготування: Щоб приготувати смачний гуляш, не забудьте обсмажити шматочки яловичини в свинячому жирі....

читати далі
Гуляш з яловичини з помідорами

Гуляш з яловичини з помідорами

Традиційно це угорську страву прийнято готувати з м'яса з картоплею, цибулею і перцем, але мені більше подобається смак гуляшу, якщо замінити перець помідорами, пропоную вам спробувати мій варіант. опис приготування: Цей рецепт приготування гуляшу з яловичини з помідорами один з найулюбленіших...

читати далі
Гуляш з тушонки

Гуляш з тушонки

консервований — унікальний інгредієнт, який врятував не один вечерю. Гуляш з тушонки з овочами і грибами готується за 30 хвилин. Подається до столу з відвареною картоплею. Швидко і смачно. опис приготування: Блюдо готується швидко і легко. Овочі обсмажуються на середньому вогні, після додаємо ...

читати далі
Гуляш Лазерсона

Гуляш Лазерсона

Гуляш від Ілля Лазерсона — повне відкриття для мене. виявляється, червоний він не від помідор, але з паприки. Ділюся з вами рецептом приготування і відкриваю маленькі секретик. опис приготування: Приготувати гуляш по-угорськи за рецептом Іллі Лазерсона не складно, покрокова інструкція вам в ць...

читати далі
Гуляш по-угорськи з свинини

Гуляш по-угорськи з свинини

Пропоную дізнатися, як приготувати гуляш по-угорськи з свинини. Свинина, щедро приправлена ​​спеціями, має надзвичайно яскравий і оригінальний аромат, відрізняється м'яким смаком. Гуляш тане в роті! опис приготування: Спробуйте приготувати смачний і апетитний гуляш по-угорськи. Блюдо готується...

читати далі
Гуляш по-угорськи з квасолею

Гуляш по-угорськи з квасолею

Якщо хочете трохи поекспериментувати, спробуйте приготувати гуляш по-угорськи з квасолею в домашніх умовах. Це звичайне блюдо чудово доповнює квасоля і томатний соус. опис приготування: Свіжу квасолю можна замінити консервованої в томатному соусі. Так вам не доведеться використовувати томатну ...

читати далі
Гуляш по-угорськи з галушками

Гуляш по-угорськи з галушками

Гуляш по-угорськи з галушками — це ситне зігріваючий гостре блюдо, яке стане запорукою здоров'я вашої сім'ї в холодну пору року. опис приготування: загул — це національне угорське блюдо, яке придумали пастухи. Варили вони його в казані, як густий зігріваючий суп. До сих пір багато людей не мож...

читати далі
Загул (простий рецепт)

Загул (простий рецепт)

Сьогодні я розповім вам, як приготувати гуляш і залишити задоволеними всю сім'ю. Гуляш відноситься до роду угорської кухні. Ця страва відноситься і до перших, і до других страв. опис приготування: За радянських часів під стравою "; гуляш" малося на увазі м'ясо на кістках, але це не так, т. до....

читати далі
Гуляш з болгарським перцем

Гуляш з болгарським перцем

Справжній угорський гуляш — смачне блюдо! Не уявляю його без сушеної червоної паприки, м'якої розвареної яловичини і болгарського перцю. У сезон овочів гуляш виходить особливо ароматним. опис приготування: Як приготувати гуляш з болгарським перцем? 1. Яловичину промийте і наріжте невеликими шм...

читати далі
Гуляш з яловичиною

Гуляш з яловичиною

Гуляш для мене — це блюдо з дитинства. Тому я люблю його готувати за маминим рецептом, а якісь зміни вношу рідко. У підсумку виходить ситна підлива до гарніру. Спробуйте, дуже смачно! опис приготування: Для початку купіть хороший шматок м'яса без кісток. А потім подивіться, як приготувати гуля...

читати далі
Гуляш в горщиках

Гуляш в горщиках

загул — традиційне блюдо угорської кухні, але його люблять і знають далеко за межами Угорщини. Способів приготування гуляшу — десятки, я ж розповім вам, як приготувати гуляш в горщиках. опис приготування: Гуляш являє собою густий суп з яловичини або телятини, обсмаженої на свинячому жирі з циб...

читати далі
Spree в Казані

Spree в Казані

Гуляш по праву належить до угорської кухні, але готують його в різних країнах світу. Варіантів його приготування існує безліч, але класичний рецепт гуляшу в казані залишається найпопулярнішим. опис приготування: У всі часи свого існування гуляш займав почесне місце. Готують його з різного м'яс...

читати далі
Гуляш в мультиварці

Гуляш в мультиварці

Порадуйте себе і своїх близьких новим цікавим блюдом — приготуйте гуляш по-угорськи. Ну, а для економії часу використовуйте мультиварку. Читайте простий рецепт гуляшу в мультиварці. опис приготування: загул — традиційне блюдо угорської кухні, яке також можна зустріти в ресторанах Болгарії та Ч...

читати далі
Загул

Загул

Одним з найвідоміших і популярних страв угорської національної кухні є гуляш. Ситний і наваристий густий суп з яловичиною, овочами і томатним соусом. Це безперечно варто спробувати! опис приготування: Не обов'язково їхати в Угорщину, Щоб дізнатися, як приготувати гуляш. Досить ознайомиться з і...

читати далі
Halas

Halas

Красиве яку назву супу. А адже це саме угорський рибний суп — він теж дуже гарний і дуже смачний. дуже яскравий, ароматний і легкий. опис приготування: Халасле в Угорщині дуже популярний, і неспроста він знаменитий за межами країни. яскравий, оксамитовий, легкий і дуже смачний. Основне в цій с...

читати далі
Кабачки по-угорськи

Кабачки по-угорськи

Рецепт приготування кабачків по-угорськи явно сподобається всім любителям ніжних і вишуканих на смак, колір, вид і аромат страв. А готувати при цьому просто, та й інгредієнти доступні. пробуємо? опис приготування: Я впевнена, що цей простий рецепт кабачків по-угорськи вас зможе приємно здивува...

читати далі