Заварний крем без масла

Рецепт Заварний крем без масла фото

Якщо ви сумніваєтеся в своїх кондитерських можливості, то раджу вам просто не починати свої спроби з важких рецептів. А візьміть на пробу легкий, наприклад, який я описала нижче. Якщо ви будете знати, як приготувати заварний крем без масла, то ви зможете зробити десерт. Просто додайте в нього свіжі фрукти або ягоди. А якщо зважитеся, то використо...

Читати далі

Ньокки

Рецепт Ньокки фото

Цей рецепт розповість вам як приготувати класичні італійські галушки - ньокки. Кількість порцій: 10Червоно-коричневого картоплі -  1 кілограм (приблизно 5 щТ. Великих)Борошно -  300 грамЯєчний жовток -  2 штукиОливкова олія -  1 Ст. ЛожкаСіль -   -  За смаком Відваріть картоплю в мундирі. Шкурка картоплі повинна бути цільною. Уникайте протикає пі...

Читати далі

Яєчний жовток - це один з найбільш універсальних інгредієнтів у кулінарії. Він додає стравам багато смаку, колір і текстуру. У багатьох кухнях він використовується для приготування соусів, десертів, кремів і тістечок. Особливо корисно знати, як правильно використовувати яєчний жовток, оскільки він може бути досить складним інгредієнтом.

Одним з найпопулярніших способів використання яєчного жовтка є включення його в різні соуси. Наприклад в:

  • айолі,
  • майонезі,
  • голландському соусі,
  • бернезі
  • тартарському соусі.

Яєчний жовток додає соусам насиченість, гладкість і кремовість. Якщо ви знаєте, як правильно використовувати його, то зможете зробити смачні соуси на будь-який смак.

Крім соусів, яєчний жовток також часто використовують для приготування десертів. Він додає смак і текстуру до багатьох видів десертів, таких як креми, пудинги, торти, мафіни і тістечка. 

Одним з найбільш популярних десертів з яєчним жовтком є крем брюле. Це смачний десерт, який можна приготувати вдома зі звичайних інгредієнтів. 

Навіть у стравах, які не потребують прямого використання яєчного жовтка, його все ще можна використовувати в інших цікавих способах. Наприклад, він може бути використаний для приготування здорового і багатого білком завтраку - омлету з овочами та сиром. Цей смачний та поживний рецепт може бути приготовлений за кілька хвилин, і забезпечить вам енергією та ситним сніданком на весь день.

У підсумку, яєчний жовток - це незамінний інгредієнт для багатьох страв. Його можна використовувати в соусах, десертах, тістечках та печиві, а також в більш здорових стравах, таких як омлети та інші страви з яйцями. Якщо ви шукаєте нові ідеї для своїх страв, то обов'язково знайдете їх на сайті kuhari.com.ua в розділі Рецепти з яєчним жовтком.

Майонез з часником

Рецепт Майонез з часником фото

Спробуйте приготувати майонез з часником в домашніх умовах - і ви перестанете купувати майонез в магазинах. Смак домашнього майонезу з часником непорівнянний з тим, що продають на прилавках. Готуємо! Не полінуйтеся і спробуйте зробити домашній майонез з часником у цій простому рецептом. Він набагато корисніше магазинного - адже в ньому тільки сві...

Читати далі

Чайне суфле

Рецепт Чайне суфле фото

Рецепт приготування чайного суфле. Ця страва була придумана в Шотландії. Місцеві жителі з'єднали в одній страві чай і десерт до чаю. Вийшло дуже ніжне і смачне чайне суфле. Кількість порцій: 8Цукор -  150 грамКориця мелена -  2 чайних ложкиЖовток яєчний -  8 штукЧорний чай -  30 грамЦедра лайма -  1 штукаВершки -  350 грамЖелатин -  15 грам 1. В ...

Читати далі

Яєчний хліб

Рецепт Яєчний хліб фото

Рецепт приготування яєчного хліба. Кращий яєчний хліб, який ви коли-небудь пробували. У великій мисці розчинити дріжджі в воді. Додайте жовтки, 3 яйця, олія, цукор і сіль. Додати близько 3-1/2 склянки борошна, щоб зробити липке тісто. Викласти тісто на злегка посипану борошном поверхню. Місити з борошном поки стане гладким і пружним, близько 7 хв...

Читати далі

Тісто на жовтках

Рецепт Тісто на жовтках фото

Тісто на жовтках - мій фаворит, адже робиться воно дуже просто, а випічка, приготована на його основі, виходить чарівно смачною! Дуже добре підходить для тертого пирога, спробуйте і ви! Пісочне тісто виходить пухким, але при цьому воно добре ліпиться і не прилипає до рук. Сама випічка виходить дуже ніжною і м'якою, прекрасно поєднується з начинко...

Читати далі

Кекс на жовтках

Рецепт Кекс на жовтках фото

Сьогодні я вас познайомлю з досить простий випічкою, яку можна буде легко робити в будні дні. Прочитайте нижче мою інструкцію про те, як приготувати кекс на жовтках. Багато домогосподарки стикаються з тим, що для одного рецепта потрібні тільки білки від яєць (наприклад - для крему або тесту). Але куди ж дівати жовтки? Ось саме тому я і вирішила ї...

Читати далі

Крем з жовтків

Рецепт Крем з жовтків фото

Смачний крем з жовтків можна приготувати, якщо вони залишилися у вас в наявності, наприклад, після приготуванні білкового омлету або меренговий рулет. Заварний крем буде ідеальний з будь-випічкою! Рецепт крему шалено простий, головне - дотримуватися зазначені поради щодо його приготування. Молоко ви можете використовувати будь-який жирності і буд...

Читати далі

EGG-нагель

Рецепт EGG-нагель фото

Спробуйте класичний варіант алкогольного Егг-нога з ромом, і ви не пошкодуєте! Дуже оригінальний і смачний традиційний американський напій, запишіть собі рецепт, щоб не забути! Дивіться, як приготувати Егг-ніг або гоголь-моголь. Це традиційний різдвяний напій в США та інших країнах. Щоб приготувати Егг-ніг, візьміть молоко, жовтки, ром (якщо хоче...

Читати далі

Домашній майонез без гірчиці

Рецепт Домашній майонез без гірчиці фото

Приготувати домашній майонез без гірчиці дуже просто, а результат завжди приголомшливий! Такий салат можна додавати в салати або просто намазувати на хліб! Це дуже смачно! Приготувати домашній майонез дуже просто і швидко, а якщо будете готувати його постійно, то через кілька місяців спробувавши покупної, вам він здасться дуже несмачним. Єдине, щ...

Читати далі

Паска на жовтках

Рецепт Паска на жовтках фото

Здобний, солодкий і ароматний паску на жовтках. Якщо ви любите щільну по структурі випічку - тоді цей рецепт для вас. На світле свято Христової Пасхи багато з нас печуть паски. Рецептів існує безліч. Я печу паски двох видів - за класичним рецептом і ось за цим рецептом приготування пасок на жовтках. Другий варіант - для синочка, якому вони більше...

Читати далі

Домашня локшина на жовтках

Рецепт Домашня локшина на жовтках фото

Дуже часто під час приготування різних страв хочеться використовувати домашні інгредієнти, і локшина - не виняток. Тому розповім вам, як приготувати домашню локшину на жовтках, швидко і просто! Локшину, приготовлену за цим рецептом, можна сміливо використовувати під час приготування пасти або супу. Особливо хороша ця локшина тим, що її можна злег...

Читати далі

Крем для булочок

Рецепт Крем для булочок фото

Крем для булочок - це дуже смачний крем жовтого кольору, який за своєю консистенцією відмінно підходить для приготування апетитних булочок. Готується крем швидко і просто. Дуже смачний і красивий крем для булочок неймовірно просто готується. Для приготування крему нам потрібно не так багато продуктів. Молоко, жовтки, цукор, крохмаль, ванілін і вс...

Читати далі

Домашній майонез від Юлії Висоцької

Рецепт Домашній майонез від Юлії Висоцької фото

Домашній майонез - це дивно швидкий і простий у приготуванні соус, він підходить до м'яса і риби, а також як заправка для салатів. Мені найбільше подобається рецепт від Юлії Висоцької, Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати домашній майонез від Юлії Висоцької. У мене за цим рецептом виходить 700 грам соусу, його можна зберігати три-чотири д...

Читати далі

Крем Каталана

Рецепт Крем Каталана фото

Цінителі вишуканих десертів постійно шукають нові смакові відчуття. Здебільшого, на допомогу приходить європейська кухня. У ній представлена ​​велика різноманітність солодких сполучень, наприклад, цей крем. Одним з найбільш класичних є з'єднання яєць з цукром і молочної основою. Більшість десертів базується саме на цих інгредієнтів. Ось і мій рец...

Читати далі