Солоні підосичники

Рецепт Солоні підосичники фото

Солоні підосичники - чудова закуска. Її готують з свіжих, нечервівих грибів. Підосичники варто почистити, відварити і засолити. Підосичники будуть готові до вживання приблизно через місяць. Підосичники - красиві щільні гриби на високій ніжці. Годяться вони і для сушки, і для смаження і для засолювання. У мене на дачі є справжній льох, куди все со...

Читати далі

Підосичники консервовані

Рецепт Підосичники консервовані фото

Готували ви підосичники, консервовані в домашніх умовах? Якщо ні - даремно, оскільки це гриб для консервації ідеальний. Більш того, вони стануть відмінною закускою на святковий стіл. Такі підосичники консервовані в домашніх умовах - відмінний варіант в якості вибору закуски не тільки до обіднього, але і до святкового столу. Спробуйте приготувати ...

Читати далі

Підосичники в мультиварці

Рецепт Підосичники в мультиварці фото

Спробуйте смажені підосичники зі сметаною в мультиварці. Гриби виходять неймовірно ніжними і смачними. Пальчики оближеш! При приготуванні красноголовців в мультиварці зберігаються всі корисні властивості цих чудових грибів. Так приступимо ж! Підосичники -  500 грамЦибуля ріпчаста -  1 штукаКрем -  2-3 Ст. ЛожокРослинна олія -  2-3 Ст. ЛожокСіль -...

Читати далі

Суп зі свіжих красноголовців

Рецепт Суп зі свіжих красноголовців фото

З великим задоволенням хочу поділитися рецептом супу з красноголовців. Цей гриб підходить для будь-якого грибного блюда, але в супі виглядає просто чудово. Спеціально для вас рецепт простого і смачного супчика з красноголовців. Готувати його легко - всього кілька кроків. Спочатку потрібно зайнятися грибами - вимийте їх, поріжте і відваріть протяг...

Читати далі

Podosinoviki жаровні

Рецепт Podosinoviki жаровні фото

Хочу вам розповісти, як приготувати підосичники на мангалі. Це - відмінна річна закуска для пікніків або барбекю з друзями. А якщо ще й картопельку до них запече, взагалі пальчики оближеш! Хочу сказати, що такий простий рецепт красноголовців на мангалі виходить універсальним і практичним - готувати швидко, а страва виходить дуже ароматним і смачн...

Читати далі

Підосичники з картоплею

Рецепт Підосичники з картоплею фото

Рецепт приготування красноголовців з картоплею - вкрай простий, але зате який же вдалий! Ароматна картопелька з неповторним запахом свіжих лісових грибів - приправ не треба, всі збіжаться на запах! Дуже апетитний класичний рецепт красноголовців з картоплею, як мені здається, повинна знати кожна господиня. Адже блюдо, що називається, "на століття ...

Читати далі

Смажені підосичники

Рецепт Смажені підосичники фото

Смажені підосичники з картоплею обожнює мій тато. Любить він і збирати гриби. В той час, як ми з мамою гуляючи по лісі, балакаємо, він пропадає кудись. Повертається з грибами. Навіть в міському парку! Смажені підосичники найчастіше готую з картоплею. Виходить відмінний обід або вечерю для всієї родини.Отже, як приготувати смажені підосичники? 1. ...

Читати далі

Підосичники зі сметаною

Рецепт Підосичники зі сметаною фото

Підосичники зі сметаною, запечені в духовці, - відмінне самостійне блюдо. Такі підосичники зі сметаною можна подавати як чудовою "лісової" закуски або як дуже ситний гарнір. Підосичники зі сметаною можна просто приготувати на плиті. Для цього гриби треба очистити, обсмажити на маслі, в кінці смаження додати борошно і сметану і прогріти. Я ж пропо...

Читати далі

Розтягаї з куркою і підосичники

Рецепт Розтягаї з куркою і підосичники фото

Розтягаї - улюблена і популярна випічка російської кухні. Начинка у розтягаїв може бути найрізноманітніша, головне, щоб серединка пиріжка була «розстебнута» і начинку було видно. Підосичники і підберезники відмінно підходять для змішаних начинок. Для розтягаїв треба приготувати тісто і начинку, а потім запекти в духовці.Молоко -  250 мілілітрів (...

Читати далі

Тушковані підосичники

Рецепт Тушковані підосичники фото

Тушковані підосичники в домашніх умовах за цим рецептом нагадують м'ясо, а сметанний соус підсилює їх чудовий смак. Смажити краще тільки капелюшки красноголовців і краще не мити, а протерти. За цим рецептом можна готувати різні гриби, а сметанний соус чудово посилить їх смак. Крім цього, зелень також доповнить аромат. Спробуйте приготувати тушков...

Читати далі

Мариновані підосичники

Рецепт Мариновані підосичники фото

Мариновані підосичники взимку чудово йдуть під картоплю. Я приправляю їх цибулею і сметаною. Мариновані гриби їдять в пост, вони чудово замінюють м'ясо. Можна їх подати і на святковий стіл. Як приготувати мариновані підосичники? 1. Гриби очистити від гілочок і листочків, вирізати червиві місця. Великі гриби розрізати - відрізати капелюшки, розріз...

Читати далі

Підосичники, смажені з картоплею

Рецепт Підосичники, смажені з картоплею фото

Що може бути смачніше смаженої картоплі з грибами? Навіть найвибагливіший гурман оцінить смак страви. Я пропоную класичний рецепт красноголовців, смажених з картоплею. Коли настає сезон грибів, я завжди готую підосичники, смажені з картоплею за класичним рецептом. Моїм домашнім дуже подобається ця страва, хоча мені з ним доводиться повозитися бли...

Читати далі

Запечені підосичники

Рецепт Запечені підосичники фото

Підосичники можна приготувати абсолютно будь-яким способом. Найчастіше я їх смажу з цибулею, а потім запікаю в духовці. Виходить дуже ароматне і ситне блюдо, дуже рекомендую спробувати. Немає межі досконалості! це - простий рецепт приготування запечених красноголовців. Гриби проходять три стадії приготування: варяться - смажаться - запікаються. С...

Читати далі

Суп з красноголовців

Рецепт Суп з красноголовців фото

Підосичники - чудові гриби, які не схильні до проникненню черв'яків. Суп з красноголовців виходить ароматним і поживним. Вариться він простим рецептом протягом півгодини-40 хв. Без м'яса! Як приготувати суп з красноголовців? 1. Підосичники очистіть, промийте в холодній воді і наріжте скибочками.2. У велику каструлю влийте пару літрів води, постав...

Читати далі

Підосичники, тушковані в сметані

Рецепт Підосичники, тушковані в сметані фото

Вишуканий, але в той же час простий рецепт красноголовців, тушкованих в сметані, не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана! Запах у страви такий, що збиває з ніг і сам веде на кухню! Такий рецепт приготування красноголовців, тушкованих в сметані, мені дуже подобається своєю подачею - картопелька НЕ ​​гаситься, а смажиться, зате грибне ...

Читати далі