Вино з червоної горобини

Рецепт Вино з червоної горобини фото

Пропоную варіант, як приготувати вино з червоної горобини. Відмінний напій для свята. Пам'ятайте, що смачне вино вимагає ретельного відбору інгредієнтів: ягоди обов'язково повинні бути стиглі! 1. Готуємо ягоди, для цього їх спершу необхідно обшпарити окропом. Злийте воду.2. Тепер подрібніть ягоди (їх можна розчавити, наприклад, руками) і змішайте...

Читати далі

Варення з горобини з медом

Рецепт Варення з горобини з медом фото

Червона горобина - не тільки корисна, але і вельми невибаглива в консервації ягода. Її можна закочувати відразу після морозів свіжу або вже в літню пору, разом з іншими ягодами або фруктами. Я готую варення з горобини з медом в домашніх умовах кожен сезон, при чому використовую як свіжі ягоди, так і заморожені. Дуже раджу всім даний рецепт, оскіл...

Читати далі

Пиріг з чорноплідної горобини

Рецепт Пиріг з чорноплідної горобини фото

Як приготувати пиріг з чорноплідної горобини, підкаже вам покроковий рецепт з фотографіями. Випічка виходить дуже приємною, з ніжним смаком кисло-солодких ягідок. Чорноплідна горобина ідеально підходить для випічки, у неї цікавий смак, ягоди не перетворюються в варення і щільно тримають форму. Завдяки нежирному сиру пиріг виходить ніжним і ситним...

Читати далі

Варення з горобини в мультиварці

Рецепт Варення з горобини в мультиварці фото

Скільки корисних властивостей в собі містить ця корисна ягода. Я уявляю класичний рецепт варення з горобини в мультиварці, завдяки якому ви заощадите час і не втратите в смаку. 1. Відкриваючи взимку баночку горобинового варення, ми відразу забуваємо про те, як важко її збирали. Найкраще брати ягоди відразу після морозу - тоді ласощі буде більш ар...

Читати далі

Пиріг з горобиною

Рецепт Пиріг з горобиною фото

На перший погляд, це простий невигадливий пиріг, який дійсно міг би таким бути, якби не горобина в його складі. Ягідки горобини роблять пиріг злегка кислуватим, оригінальним і дуже смачним. Подивіться тільки, яким апетитним виходить цей пиріг. А смак його просто не передати словами! зазначу, що я багато разів робила пироги з такого ж тіста, але е...

Читати далі

Яблука мочені

Рецепт Яблука мочені фото

Якщо ви не знаєте, що приготувати на десерт, щоб здивувати всіх, то цей рецепт мочених яблук вам підійде. Яблука виходять надзвичайно смачними, тим більше, що їх сезон зовсім скоро почнеться. Сьогодні я розповім, як приготувати яблука мочені. Це давній рецепт, але дуже актуальний сьогодні. Для цього рецепта раджу вибрати яблука пізніх сортів. Гор...

Читати далі

Варення з горобини

Рецепт Варення з горобини фото

Варення з горобини - джерело вітамінів. Ягоди краще збирати в жовтні, листопаді, коли їх прихопить першим морозом. Вони стануть не такими гіркими. А взимку баночка варення з горобини - краще ліки. Приготування варення з горобини - процес досить тривалий і трудомісткий, тому раджу варити відразу багато варення. Навіть якщо його ніде зберігати, то ...

Читати далі

Компот з горобини

Рецепт Компот з горобини фото

Компот з горобини - напій неординарний. Чорноплідна горобина володіє масою корисних властивостей. Наприклад, вітаміну P в ній в два рази більше, ніж в смородині. Варимо сьогодні компот з горобини. Вітамін Р (рутин) вважається флавоноїдом - речовиною, яке уповільнює процес старіння і благотворно впливає на наш організм. На жаль, існує обмежена кіл...

Читати далі

Вино з черноплодки в домашніх умовах

Рецепт Вино з черноплодки в домашніх умовах фото

Смачне вино - це завжди добре. Особливо коли воно приготовлено своїми руками. Ви точно будете знати, що все натуральне і без всяких заводських барвників. Як приготувати вино з черноплодки в домашніх умовах правильно, допоможе вам дізнатися мій покроковий рецепт нижче. Тут головне не втратити жодного моменту. Виноробство - заняття не найпростіше, ...

Читати далі

Желе «душа горобини»

Рецепт Желе «душа горобини» фото

Запашне, янтарно-рубінове желе з ягід стиглої горобини ви вже пробували? Якщо ні, тоді дивіться мій рецепт, я розповім, як приготувати желе "Душа горобини " ! У вересні збирають горобину для зберігання в свіжому вигляді. Ягоди в цей час вже набувають властиву сорту забарвлення і величину, проте досить сильно гірчать, оскільки не подморож. Зате чу...

Читати далі

Варення з солодкою горобини

Рецепт Варення з солодкою горобини фото

Готувати варення з солодкою горобини в домашніх умовах досить просто. Найкраще брати ягоди відразу після заморозків - тоді ласощі виходить воістину чудовим! За таким класичним рецептом варення з солодкою горобини виходить чудовим і неймовірно смачним! Про корисність цих ягід ходять легенди, а готували подібне ласощі ще за старих часів.Горобина - ...

Читати далі

Варення з лісової горобини

Рецепт Варення з лісової горобини фото

Неймовірно смачне варення з лісової горобини в домашніх умовах приготувати зовсім нескладно. Краще брати свіжу ягоду - в ній більше вітамінів, але морожена горобина також підійде. Я представила класичний рецепт варення з лісової горобини, який відомий ще з давніх часів. Виходить ласощі смачним і найголовніше - неймовірно корисним. У цій ягоді ком...

Читати далі

Самогон з чорноплідної горобини

Рецепт Самогон з чорноплідної горобини фото

Якщо слідувати покрокової інструкції ви дізнаєтеся, як приготувати самогон з чорноплідної горобини. При дотриманні кроків виходить відмінний спиртовий напій. Потрібно враховувати, що в плодах чорноплідної горобини дуже маленьке вміст цукру, тому потрібно додавати його 50% від загальної кількості ягід. Якщо брати горобину відразу після перших замо...

Читати далі

Варення з горобини на зиму

Рецепт Варення з горобини на зиму фото

А ви пробували коли-небудь варення з горобини на зиму в домашніх умовах? Я готую його кожен сезон, оскільки турбуюся про здоров'я своїх близьких. Як відомо, горобина дуже корисна ягода… Таке варення можна готувати з яблуками і навіть з грушами. Принцип приготування той же. Безумовно, тяганини з горобиновим варенням досить, але результат того варт...

Читати далі

Вино із чорної горобини

Рецепт Вино із чорної горобини фото

Я люблю готувати домашнє вино з апельсинів або смородини. А ось недавно натрапила на рецепт вина з чорної горобини. Приготувала - смачно! ось, спробуйте і ви. Вино бродить десь 2-2, 5 місяці. Спробуйте приготувати! Ченрая горобина -  10 кілограмЦукор -  5 склянок Тисніть ягоди для отримання соку. Ретельно роздавите кожну ягідку. Додайте до ягід ц...

Читати далі