Kiçadi

Рецепт Kiçadi фото

Цей рецепт мені попався, коли ми з чоловіком вирішили посидіти на вегетаріанської дієти. Без м'яса жити непросто, зате корисно! Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати кічаді. Кічаді або кічарі - східне блюдо, яке готують в усіх країнах світу в колі аюрведического спільноти. Одним словом, якщо ви вегетаріанець, то цей рецепт буде вам до душі! Пропорц...

Читати далі

Смажена вермішель

Рецепт Смажена вермішель фото

Смажена вермішель - один з найпростіших гарнірів. Її можна зробити за лічені хвилини, вийде смачне, просте і швидке блюдо для вечері або обіду. Розповім, як приготувати смажену вермішель. Вермішель можна обсмажити зі спеціями, додати куряче м'ясо, яловичину або свинину, сир, зелень, овочі. Подавайте блюдо відразу після приготування. В азіатських ...

Читати далі

Аджика з томатною пастою

Рецепт Аджика з томатною пастою фото

Цю аджику можна робити і з помідорами, і slivami, і з хріном, і з аличею, і навіть з яблуками. Насправді, головне не забути покласти перчик. Ось, як приготувати аджику з томатною пастою. Аджика - це така універсальна закуска, яка підійде як для простого обіду, так и для званого ужина. Будь-яке застілля буде відтінений цим оригінальним пекучим соу...

Читати далі

Гостра піца

Рецепт Гостра піца фото

Гостра, дуже смачна, з хрусткою скоринкою піца ідеальна для дружніх посиденьок, та й готувати її легко. Тонке тісто, пікантний соус і відмінна начинка - все що треба для бездоганної гострої піци. Піцу люблять все! Ну, як її не любити - хрустку, ароматну, з різною начинкою. І головне, що її дуже легко можна приготувати в домашніх умовах. Сьогодні ...

Читати далі

Перець чилі кон карне більш Mexican

Рецепт Перець чилі кон карне більш Mexican фото

Перець чилі кон карне, або «чилі з м'ясом» - улюблене блюдо мексиканської кухні. Раджу вам випробувати цей рецепт. А так як приготувати чилі кон карне може навіть новачок, успіх вам гарантований. На батьківщині цієї страви чилі кон карне загортають в тортильи. Також чилі прекрасно поєднується з рисом басматі. Досвідчені кухарі радять подавати це ...

Читати далі

Фрикадельки з томатним соусом і яйцем

Рецепт Фрикадельки з томатним соусом і яйцем фото

Продовжуючи тему швидких рецептів на сковороді, розповім, як приготувати фрикадельки з томатним соусом і яйцем. Пряні м'ясні кульки гасяться в гострому томатному соусі і подаються з улюбленим гарніром. Фрикадельки - м'ясні кульки розміром з волоський горіх. Їх можна зварити в бульйоні або обсмажити в маслі. У цьому рецепті їх гасять в гострому то...

Читати далі

Окіст з апельсиновим ароматом в мультиварці

Рецепт Окіст з апельсиновим ароматом в мультиварці фото

Хочете отримати ароматне соковите м'ясо без особливого клопоту? таке, що можна і на святковий стіл подати? Та ще щоб і в роті тануло? Тоді вам точно сюди! Запікання м'яса в мультиварці дозволяє отримати відмінний результат. Можливість регулювати температуру робить м'ясо соковитіше, а відсутність бризок, спека, зайвих запахів і брудного дека стане...

Читати далі

Суп чилі

Рецепт Суп чилі фото

Суп чилі - дуже цікаве мексиканське блюдо, яке відрізняється особливою густостью, гостротою і цікавим зовнішнім виглядом. Суп готується з фаршу, квасолі і томатної пасти протягом години. Рецепт супу чилі я знайшла в кулінарній книзі кошлатих років. Цей мексиканський суп виявився настільки смачний, що я стала готувати його дуже-дуже часто. Що стос...

Читати далі

Свинина в зеленому соусі

Рецепт Свинина в зеленому соусі фото

Цікаве блюдо, в якому поєднуються 3 різновиди перцю чилі, тому воно для тих, хто любить гостру їжу. З м'яса використовую свинину без кісток. Розповім, як приготувати свинину в зеленому соусі. Одне з найпопулярніших страв мексиканської кухні, готується з м'яса і гострого перцю. Подавайте до столу гаряче блюдо. Можна з гарніром з відвареного рису, ...

Читати далі

Pechenka svinaya

Рецепт Pechenka svinaya фото

Блюдо за рецептом, як приготувати печінку свинячу, я роблю на китайський манер: з додаванням традиційних спецій і овочів. Страву подають відразу після приготування, поки печінка ще гаряча. Svinaya pechenka, обсмажена з соєвим соусом і зеленим перцем, це гарне доповнення до гарніру з рису або свіжих овочів. Якщо любите гостре, можете додати перець...

Читати далі

Соус для барбекю

Рецепт Соус для барбекю фото

Американці влаштовують на вихідних пікніки, де смажать шашлики, Місто-доги. Для подачі готують також кілька соусів, особливою популярністю користується рецепт, як приготувати соус для барбекю. Варіантів приготування такого соусу є кілька, основними його складовими є томатна паста, солодкий соус (мед або сироп), спеції і сіль. Він дуже добре підхо...

Читати далі

Аджика з сливами

Рецепт Аджика з сливами фото

Цього року набрала багато сливи на дачі. Закатала і компот, і варення. Вирішила ще зробити оригінальну закуску. Читайте, як приготувати аджику зі сливами. Це дуже смачна і своєрідна закуска! Аджика - прекрасна закуска, що прийшла до нас з Кавказу. Вона характерна своїми прянощами, спеціями і особливою гостротою. Горяни особливо люблять все гостре...

Читати далі

Бургер з норвезької сьомги

Рецепт Бургер з норвезької сьомги фото

Рецепт бургера з норвезької сьомги призначається справжнім рибалкам і всім, хто любить свіжу рибу. Спробуйте приготувати такий смачний бургер, дуже смачно! Для того, щоб приготувати бургери з норвезької сьомги спочатку зробимо фарш і підсмажити м'ясну складову страви. Отже, насамперед треба перемішати з мисці наступні інгредієнти:300 г фаршу, зро...

Читати далі

Пекінська капуста на зиму

Рецепт Пекінська капуста на зиму фото

Шукайте простий і смачний рецепт пекінської капусти на зиму? пекінська капуста, приготована за цим рецептом, стане відмінною закускою в зиязикай час! Приготувати пекінську капусту на зиму в домашніх умовах зовсім не складно! Скористайтеся цим простим рецептом пекінської капусти на зиму, і всю зиму вас буде радувати ця смачна закуска! Капуста пекі...

Читати далі

Підлива до рибних котлет

Рецепт Підлива до рибних котлет фото

Вибір підливи для рибних котлет може повністю змінити остаточний смак страви. Я пропоную рецепт, як приготувати підливу до рибних котлет з пряним гоструватим смаком. Виходить пікантно! Залежно від якості і консистенції томатної пасти підлива може вийти густий або рідкої. Тому додатково регулювати консистенцію можна за допомогою води або борошна. ...

Читати далі