Свиняче філе з чебрецем

Рецепт Свиняче філе з чебрецем фото

Проста начинка і оболонка з бекону робить свиняче філе з чебрецем неймовірно смачним і ніжним блюдом. Свиняче філе за цим рецептом особливо популярно у Франції. Свиняче філе з чебрецем - відмінний спосіб смачно приготувати свиняче м'ясо так, щоб воно стало м'яким. Спосіб цей винайшли французи, однак взяти на озброєння його варто і нам. Мені свиня...

Читати далі

Пастрома з індички

Рецепт Пастрома з індички фото

Чи знаєте ви, як приготувати пастрамі з індички? Запевнюю вас, що в цьому немає особливих складнощів. Її можна використовувати замість ковбаси або балику для приготування бутербродів або інших закусок. Індичку можна замінити на курку або яловичину. Використовуйте тільки м'якоть: грудинку, філе, вирізку. Любіть спеції? Тоді сміливо додавайте їх по...

Читати далі

Курка по-домашньому (з травами)

Рецепт Курка по-домашньому (з травами) фото

Відмінний спосіб приготування курки по-домашньому (з травами), які укладають прямо під шкіру. Можна використовувати суміш з різних свіжих трав, додавши трохи солі і меленого чорного перцю. Навіть при мінімальному кількість інгредієнтів можна зробити смачне основне блюдо. Замість того, щоб покласти трави всередину тушки, їх можна нарізати дрібно і...

Читати далі

Запечена грудка з травами

Рецепт Запечена грудка з травами фото

Сьогодні у мене одна з варіацій приготування курячої грудки. На цей раз приготував її з ароматними травами. Що вийшло в результаті? Вийшло дуже смачне і соковите блюдо! У Вас вийде соковите і ніжне м'ясо, просочене ароматами і смаками різних сушених трав. Курочку можна подавати з гарніром або, наприклад, приготувати ситний бутерброд, бутерброд, д...

Читати далі

Ідеальна лимонна курка

Рецепт Ідеальна лимонна курка фото

Рецепт із серії ледачих. Замаринувати і забути, згадати, викласти на лист і прибрати в духовку. Всього-то й роботи. А в підсумку чудова соковита курка, з пряним лимонним ароматом, святкове і відразу з гарніром. Краса! Замаринувати курку можна на термін від півгодини до двох діб. Чим довше маринується, тим соковитіше і насиченішим буде блюдо. Курк...

Читати далі

Чай з чебрецем

Рецепт Чай з чебрецем фото

У цьому рецепті я розповім, як приготувати чай з чебрецем. Це напій зі складним, яскравим смаком, який найкраще розкривається охолодженим. Він ідеально підійде для літніх вечорів. Подавайте чай охолодженим. Замість імбиру в чай ​​можна додати шматочки апельсина або яблука. В кінці чай можна підсолодити сиропом. Вода -  500 мілілітрівЧебрець -  10...

Читати далі

Курка, запечена з лимоном і травами

Рецепт Курка, запечена з лимоном і травами фото

Так багато рецептів смачної запеченої курочки! Як же з них вибрати найкращий? Перед вами - легкий і швидкий рецепт, як приготувати курку, запечену з лимоном і травами. Готуємо в місці! Чим для мене привабливий даний рецепт? В першу чергу тим, що йде приготування одночасно м'ясної страви з гарніром, а це дуже цінують "вічно закрутився" господині. ...

Читати далі

Лимонад з чебрецем

Рецепт Лимонад з чебрецем фото

Геть стереотипи! Літній лимонад можна приготувати не тільки з лимонів з м'ятою! Хочу представити вам свій незвичайний рецепт лимонаду з чебрецем, який точно не залишить вас байдужими. Докладніше, як приготувати лимонад з чебрецем, я розповім нижче. Грейпфрут можна замінити на малину чи полуницю, з ними чебрець теж добре поєднується. Чебрець має с...

Читати далі

Топінамбур в духовці

Рецепт Топінамбур в духовці фото

Для тих, хто ще не в курсі, топінамбур - це земляна груша. Рослина корисне і абсолютно нешкідливе. Розповім, як приготувати топінамбур в духовці, запечений з медом і ароматними травами. Подають запечений топінамбур з томатним або вершковим соусом. Ця страва відмінно замінить гарнір з печеної картоплі або інших печених овочів. До столу топінамбур ...

Читати далі

Соковита курочка в духовці

Рецепт Соковита курочка в духовці фото

Покажу вам, як приготувати соковиту курочку в духовці. Запікати будемо курячі грудки з апетитним соусом з чебрецю, лимона і масла. Це дуже ароматне і дійсно соковите блюдо. Спробуйте! Таку курочку найкраще, як мені здається, подавати з гарніром більш-менш нейтральним за смаком. Наприклад, це може бути відварений рис або картопляне пюре, а також п...

Читати далі

Літній салат «ароматний»

Рецепт Літній салат «ароматний» фото

Розповім, як приготувати смачний літній салат «Ароматний», в якому можна використовувати будь-яку листову зелень: від листя салату - до бурякової гички або навіть пекінську капусту. У спекотний літній день можна замінити ситний обід або вечерю простим свіжим салатом. Переваги очевидні: готується швидко, смачний і ароматний, а для здоров'я - велич...

Читати далі

Французький картопляний салат

Рецепт Французький картопляний салат фото

Картопля може бути не тільки супутнім овочем в салаті, але і його зіркою. Яскравий тому приклад - це рецепт, як приготувати французький картопля салат. Ситний, смачний і дуже простий. Варто вибирати невеликий картопля і однакової форми. Якщо у вас все ж немає такого, тоді відваріть великий і наріжте його шматочками. Салат можна подати до м'яса аб...

Читати далі

Курка з лимоном і чебрецем

Рецепт Курка з лимоном і чебрецем фото

Курка з лимоном і чебрецем - ще один простий спосіб приготування курячого м'яса з дуже ароматною і апетитною заправкою. Ця страва, курка з лимоном і чебрецем, мене підкуповує своєю простотою. Час активного приготування, тобто коли від вас щось потрібно, становить буквально 10-15 хвилин, не більше. А виходить страва - дуже високого рівня. Хіба це ...

Читати далі