Домашні кухарі Домашні рецепти

Рецепти від домашніх кухарів

Яловича печінка, тушкована з цибулею

Яловича печінка, тушкована з цибулею

Мій чоловік любить страви з печінки. У мене завжди в запасі є кілька рецептів. Хочу поділитися одним з нових - як приготувати яловичу печінку, тушковану з луком. Буде смачно і корисно. опис приготування: Я знаю багатьох людей, які не люблять печінку. Але моя сім'я - виняток. Напевно, для інших...

читати далі
Листковий пиріг з брокколі та сиром

Листковий пиріг з брокколі та сиром

відмінний пиріг, який можна взяти на роботу, щоб перекусити! Рекомендую простий рецепт, як приготувати листковий пиріг з брокколі та сиром. Пиріг підходить на кожен день і навіть свято! опис приготування: Брокколі сама по собі дуже корисна. Щоб зробити начинку з неї більш смачною і ніжною, дод...

читати далі
Салат «східний» класичний рецепт

Салат «східний» класичний рецепт

нескладний салат, Котрий, незважаючи на свою легкість, дуже ситний і смачний. Завдяки соусу він виходить ще духмяний і ніжніше. опис приготування: До святкового столу приготувати салат "; Східний" (класичний рецепт) можна всього за півгодини. Соус готується також просто і швидко. Цей салат мож...

читати далі
Желе з варення

Желе з варення

Домашнє желе з домашнього варення! Ось це десерт! Для приготування желе з варення знадобиться солодка заготівля, пачка желатину, трохи цукру і води. А зберігати таке желе можна кілька днів. опис приготування: Серед домашніх заготовок варення знайдеться завжди. З склянки або 200 гр улюбленого в...

читати далі
Масляний бісквіт

Масляний бісквіт

Класичний англійський бісквіт на вершковому маслі все ще залишається найпопулярнішою випічкою Туманного Альбіону, а його простота і неперевершений смак - запорука смачного торта. дивіться рецепт! опис приготування: Цей олійною бісквіт також називається бісквітом королеви Вікторії, адже він був...

читати далі
Нога ягняти запечена

Нога ягняти запечена

У цьому рецепті я розповім, як приготувати ногу ягняти запечену. У цю страву ми будемо додавати гірчицю, розмарин і сушену зелень. З такими вкрапленнями м'ясо виходить дуже пікантним. пробуйте! опис приготування: Це святкове блюдо є абсолютним фаворитом в нашій родині. Вперше я приготувала йог...

читати далі
Соус до мантам

Соус до мантам

Цей соус до мантам підходить дуже добре. Його ж деякі використовують разом з пельменями. Соусів до мантам існує не дуже багато. А томатний - один з кращих серед них. Спробуйте самі. опис приготування: Таким соусом слід змащувати манти перед подачею. Разом з гарячими мантами він розкриє свій ар...

читати далі
Соус під стейк

Соус під стейк

Якщо Ви задумали приготувати соковитий стейк, напевно до нього потрібно буде "; придумати" смачний соус. Пропоную приготувати ароматний гірчичний соус з вином, вершками і вершковим маслом. апетитно! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування соусу під стейк. Соус готується в к...

читати далі
Тайський кокосовий рис

Тайський кокосовий рис

Рецепт приготування тайського кокосового рису. кількість порцій: 6 Мал— 500 грам(середнього розміру) Кокосове молоко— 500 мілілітрів вода— 500 мілілітрів Кошерна або морська сіль— 1/2 чайних ложки Кокосова олія— 1 Ст. ложка Кленовий сироп— 2 Ст. ложки(або коричневий цукор) кокосова приправа— 1/...

читати далі
Tutmanik

Tutmanik

Одне з кращих страв болгарської кухні — це тутманік, пиріг, який готують у свята, а так само вранці до сніданку. Він неймовірно смачний зі злегка солонуватою начинкою завдяки бринзі. опис приготування: Сьогодні я хочу поділитися з вами класичним рецептом тутманіка, смачного пирога, який відмі...

читати далі
Рибний суп з путасу

Рибний суп з путасу

Якщо на обід хочеться приготувати що-небудь смачненьке, пропоную звернути увагу на цей дивно простий рецепт рибного супу з путасу. легкий, апетитний він обов'язково припаде до смаку. опис приготування: Путасу не найбільш часта гостя, та й не всім вона до смаку через кістляві. Якщо під рукою ви...

читати далі
Салат з пекінської капустки з м'ясом

Салат з пекінської капустки з м'ясом

Салат з пекінської капусти з м'ясом популярний на всіх святах. Він настільки смачний, що гості обов'язково попросять добавку і проситимуть рецепт страви. Тому готуйте салатик з запасом! опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати салат з пекінської капусти з м'ясом, то просто прочитайте...

читати далі
Кета на сковороді

Кета на сковороді

Червона рибка зі смачною підливою стане прекрасним другою стравою на обід або вечерю. Записуємо в свою кулінарну книгу рецепт кети на сковороді. опис приготування: З усіх видів червоної риби, Катані — сама непридатна для смаження. але, якщо правильно її готувати, навіть вона вийде ніжною і сок...

читати далі
Маринад для свинячого шашлику

Маринад для свинячого шашлику

Смачним шашлик виходить з урахуванням двох факторів. 1 — правильно підібраний маринад, 2 — якісне м'ясо. Свинину я купила гарну. І зараз розповім, як приготувати маринад для свинячого шашлику. опис приготування: Безліч раз я експериментувала з маринадом для шашлику. Пробувала маринувати в кефі...

читати далі
Şamali

Şamali

Şamali — це манний пиріг, просочений лимонним або апельсиновим сиропом. Його батьківщиною прийнято вважати Кіпр. опис приготування: Зверніть увагу на консистенцію кефіру. Саме від нього залежить густота тіста і надалі його структура. Якщо кефір жирний, густий, то його знадобитися трохи більше ...

читати далі
Торт із зефіру без випічки

Торт із зефіру без випічки

Хочете приготувати дивно ніжний десерт? Вашій увазі пропонується торт з зефіру без випічки. Легка текстура суфле з кремом і фруктами — це ідеальний торт для всієї родини. опис приготування: Зефір багато хто вважає найменш калорійною солодкістю. Саме тому ідея приготування з нього десерту здаєт...

читати далі
Шоколадно-кокосовий пиріг

Шоколадно-кокосовий пиріг

Обожнюю десерти з кокосом (кокосовою стружкою). Якщо ви теж любите такі, тоді ось вам відмінний рецепт, як приготувати шоколадно-кокосовий пиріг з шоколадною глазур'ю. опис приготування: Пиріг можна прикрашати зовсім, в нашій родині його з'їдають дуже швидко, тому на глазур не завжди є час. Мо...

читати далі
Лящ смажений

Лящ смажений

лящ смажений — дуже просте в приготуванні і дуже смачне блюдо, до якого можна подати практично будь-який соус або гарнір. Риба прожаритися протягом 15 хвилин. Спробуйте приготувати ляща будинку! опис приготування: Лящ смажений порадує вас не тільки в обід, але і на вечерю. це — здорове і корис...

читати далі
Салат «Цезар» з шинкою

Салат «Цезар» з шинкою

У класичному варіанті "; Цезар" складається майже цілком з салатного листя. Але є варіанти і "; поситнее" — наприклад, простий рецепт салату "; Цезар" з шинкою! опис приготування: Ну що там, справді, є в тому класичному "; Цезарі ";! Для російської людини це салат несерйозний Інша справа додат...

читати далі
Торт з листкового тіста зі згущеним молоком

Торт з листкового тіста зі згущеним молоком

Пропоную швидкий і смачний тортик, який потребує просочення. З кожною годиною він стає ніжніше і м'якше. Щоб він не виявився нудотно-солодким, я додала вишень. Спробуйте такі ласощі! опис приготування: Цей тортик дуже люблять в моїй родині. Чесно кажучи, я вже й не пам'ятаю, звідки мені дістав...

читати далі