Тарталетки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Апетитні тарталетки з сиром стануть чудовою закускою на вашому святковому столі. Крихке пісочне тісто, наповнене кремом Бешамель, тягучим від розплавленого сиру. Подавайте її до білого вина, зі свіжим виноградом.
В якості закуски до вина пропоную вам рецепт тарталеток з сиром. Основа - прісне пісочне тісто, начинка - соус бешамель, пасеровану цибулю і сир твердих сортів. Тарталетка з такою начинкою виходить досить ситної і дуже смачною.
- tartalettes - 16 штук
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 25 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сир - 75 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком (мелений)

1. Підготуйте необхідні інгредієнти. Цибулю очистіть.

2. Лук подрібніть, обсмажте на розігрітому вершковому маслі (1 ст. Л.) до м'якості, зніміть зі сковороди.

3. На сковороді розтопіть вершкове масло (50 г), додайте мускатний горіх, готуйте 30 секунд. Всипте борошно, перемішайте до однорідності.

4. Поступово влийте молоко, постійно перемішуючи до однорідності. Доведіть соус до кипіння. Додайте цибулю, перемішайте.

5. А також тертий сир, перемішайте, зніміть з вогню.

6. Ложкою викладіть сирний соус в тарталетки. Поставте запікатися в духовку на 15 хвилин при 200 градусах.

7. Сервіруйте тарталетки з виноградом.

8. Смачного!